Sarcophen Krem Ne İçin Kullanılır, Sarcophen Fiyat 2024
Sarcophen Jel Nasıl Kullanılır?, Sarcophen Jel SGK Karşılıyor mu?
Sarcophen Jel Ne İşe Yarar?; Daha önceki yazılarımızda Sağlık kategorisinde bir çok ilaç hakkında bilgileri sitemize sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise kısaca Sarcophen Jel Ne İşe Yarar? Sarcophen Fiyat, Sarcophen jel nasıl kullanılır, jel kullananlar, jel fiyat 2024; gibi merak edilen soruların cevaplarını sizlerle paylaşacağız.
İnsanların günlük hayatta yaptıkları bazı aktiviteler, iş hayatındaki zorluklar ve daha birçok davranışlardan dolayı kas, veya vücudun farklı yerlerinde ağrı meydana gelir. Bunun yanı sıra vücutta olağandışı bir iltihaplanma durumu ortaya çıkar.
Ya da ateş yükselmesi gibi durumlarda kendisini gösterir. Tüm bu sağlık sorunları karşısında çoğu zaman etkili bir ilaç ile söz konusu bu durumları ortadan kaldırmak mümkündür. Özellikle bu tarz sağlık sorunlarına maruz kalan kişilerin doktor muayenesine tabii tutulması son derece önemlidir.
Doktorlar tarafından da bahsi geçen bu sağlık sorunlarını tedavi etmek amacıyla uygun ilaçlar reçete edilmektedir. İşte bu noktada vücudumuzun herhangi bir bölgesinde meydana gelen ağrı ve iltihaplanma gibi durumların yanı sıra, vücudun normal ısısından yüksek bir ısıya ulaşması gibi zamanlarda doktor tarafından reçete edilen ilaçlardan bir tanesi de Sarcophen Jel ‘dir.
Doktor muayenesinin ardından gerek görüldüğü durumlarda hastaya reçete edilen Sarcophen Jel hakkında bazı merak edilen sorular bulunmaktadır. Sarcophen Jel nedir, nasıl kullanılır, Sarcophen Jel reçetesiz satılır mı, Sarcophen Jel ne için kullanılır ve Sarcophen Jel fiyatı ne kadar gibi sorular araştırılmaktadır. Biz de Sarcophen Jel hakkında tüm bilgileri detaylıca derledik. Gelin beraber göz atalım.
Sarcophen Jel Nedir?
Sarcophen Jel, jel formunda üretilen ve 30 gram ağırlığındaki tüplere yerleştirilen homojen yapıdaki ilaçtır. Deksketoprofen madde kullanılarak üretilmektedir. Bu madde sayesinde hastalardaki iltihabı giderme, yüksek ateşi düşürme ve ağrıyı kesme özelliği vardır. Bunun yanı sıra üretiminde kullanılan Tiyokolşikosid maddesi de kas gevşetme özelliğine sahiptir.
Sarcophen Jel Ne İşe Yarar?
Bahsi geçen ilacı kullanacak olan hastaların merak ettiği sorular arasında. Sarcophen Jel ne işe yarar sorusu da yer almaktadır. Sarcophen Jel kas kirişlerinde meydana gelen; iltihaplanmalarda, eklem ağrılarında, kireçlenmede, bazı romatizmal rahatsızlıklarda, burkulma, incinme, ezilme gibi sağlık sorunlarında, bel ve sırt ağrısında, ayrıca da şişlik ile kasılma gibi durumlarda kullanılmaktadır.
Sarcophen Jel Nasıl Kullanılır?
Öncelik olarak Sarcophen adli doktorunuz nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Tedavi süresince lütfen hekimin direktiflerine uyunuz .Uzman doktorunuz başka türlü kullanım önermediği sürece ilk olarak;
- Agrı olan bölgeye önerilen miktarda sıkılıp,
- Hafif hareketlerle masaj yaparak,
- Günde 2 veya 3 kere sürülmek suretiyle uygulanmaktadır.
- Bu kremin kullanımı sonrası temas eden elimiz mutlaka yıkanmalıdır.
Sarcophen Jel Fiyat 2024
SARCOPHEN %1,25+0,25 jel, piyasada 169.05 ₺ fiyatla satılır ve Beyaz Reçete ile eczanelerden satın alınabilir. Bu ilaç, Pharma Dor İlaç Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. tarafından üretilmiştir. Kutusu 30 adet jel içerir, her biri 1,25+0,25 % deksketoprofen ve tiyokolşikozid etkin maddesini barındırır. SARCOPHEN, M01 ATC sınıflamasına göre antiinflamatuar ve antiromatik ilaçlar kategorisinde yer alır. Barkod kodu 8681657005420 olan bu ilacın 33 adet eş değer ilacı mevcuttur.
Sarcophen Jel SGK Karşılıyor mu?
Bu jel ne kadar, nerede satılır gibi soruların yanıtını merak ediyor olabilirsiniz. Sarcophen Jel eczanelerde satılır ve fiyatı 169.05 ₺‘dir. Bununla birlikte Sarcophen Jel SGK tarafından karşılanan ilaçlar listesinde yer almaktadır.
Sarcophen Jel Yan Etkileri
Tüm ilaç gruplarında olduğu gibi Sarcophen Jel yan etkileri de bulunmaktadır. Bahsi geçen ilacın yan etkileri arasında; dudak, göz ve dilde şişlik, kurdeşen rahatsızlığı, ayrıca solunum zorluğu yer almaktadır.
Diğer taraftan deride alerjik sorunlar; cilt üzerinde kızarıklıklar, kaşıntı, kabuklaşma ve kepeklenme gibi yan etkilerde görülebilmektedir.